Всеки иска да се чувства обичан и ценен, и това включва

...
Всеки иска да се чувства обичан и ценен, и това включва
Коментари Харесай

5 неща, които означават за него повече от изречението Обичам те!

Всеки желае да се усеща обичан и скъп, и това включва и мъжете в живота ни. Самите те от дребни са учени, че би трябвало да бъдат по-сдържани и непоклатими, само че това не значи, че нямат потребност от поддръжка, от грижа и мотивация.

Разбира се, думите следователно имат голямо значение и е добре да му казвате колкото може по-често, че го обичате. Но за какво напряко да не му покажете, че е по този начин?

Понякога дейностите в действителност приказват по-силно от думите. Независимо дали става въпрос за вашия брачен партньор, татко, брат или син, всеки мъж би трябвало да знае какъв брой се радвате, че е част от живота ви. Лесно е да забравим да покажем любовта си, когато всички бързаме да свършим разни задължения, но малките жестове и показването на поддръжка за мъжете е положително за тях и също по този начин за нашите връзки с тях.

 двойка iStock

Следващия път, когато желаете да изразите любовта си към вашия мъж, помислете за дейностите пред думите. Не е нужно да е нещо голямо - дори дребните жестове могат да накарат вашия човек да се почувства по-обичан и по-малко одобряван за даденост. Ето кои са петте дребни, само че мощни метода да изразите любовта си към него:

1. Остави телефона си

„ Когато мъжкият мозък ви види да проверявате смарт телефона си по време на вечеря, той пояснява това като „ Аз не съм значим “, споделя брачният терапевт доктор Майк Доу. Това е по този начин, тъй като мозъците на мъжете са еволюирали да вършат единствено едно нещо, до момента в който филтрират всички други тласъци, изяснява той. Въпреки че дамите действат по друг метод, вашият мъж прави оценка, когато фокусирате вниманието си само върху него. „ Това споделя: „ Ти си мой приоритет и аз те обичам “, споделя доктор Доу. Затова установете зрителен контакт, до момента в който той приказва, и ограничете разсейващите фактори.

 двойка iStock

2. Сготви любимото му ядене

Звучи като съвет за положителни домакини от 50-те, само че истината си е истина: пътят към сърцето на мъжа в действителност минава през стомаха му! Да знаеш какво обича да яде, без да се постанова да го питаш, демонстрира какъв брой добре го познаваш. Това ти да приготвяш храната вкъщи също ще ти даде опция да включиш в менюто му пресни и здравословни артикули. Нека не забравяме, че грижата за тялото и мозъка стартира от храната. 

 мъж жена двойка обич кухня готвене храна iStock

3. Мотивирай го да се грижи за себе си

Мъжете от време на време имат потребност от малко бутане, с цел да бъдат най-хубавата версия на себе си. Обясни му какъв брой е значимо да се пробва да намали стреса в живота си, да се храни вярно и да е физически деен. Всичко това е твоя метод да му кажеш „ Искам да имам дълъг, прелестен живот с теб и ще направя всичко належащо, с цел да бъдеш здрав. "

4. Насърчавай го да отделя време за себе си

Вашият брачен партньор може да има проблеми с вербализирането на това, от което се нуждае, и това включва нуждата му от малко време за себе си. Предложете му да отдели един ден, с цел да се отпусне с приятелите си, да поиграе видео игри или просто да спи. И вие имате потребност от това, и той също!

 двойка iStock

5. Зарадвай го с бърз секс

Сексът дори небрежно носи положителни изгоди. Да, през множеството време правенето на обич е хубаво да бъде изпълнено с любовна игра и романтика, само че в други случаи просто правете секс. Мъжете изпитват внезапно нарастване на допамина, химикал, който освобождават по време на секс, който подтиква умствения център за наслаждение. Освен че ще ускори връзката сред вас, това ще усъвършенства здравето и на двама ви.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР